Over ons

In 2006 ben ik gestart als zzp-er in Oudenbosch, na de nodige ervaring opgedaan te hebben bij collega bouwbedrijven. In 2007 zijn wij verhuisd naar Hoeven. De groei van het bedrijf ging zo hard dat we in 2015 de organisatie omgezet hebben naar een B.V.

Mijn passie is nieuwbouw van huizen, kleine appartementen en bedrijfspanden, maar we doen ook renovatie, aanbouw, opbouw.

Inmiddels ken ik veel collega specialisten voor b.v. electra, stucadoorswerk en diverse andere facetten van de bouw.  Met de besten hebben wij een samenwerkingsverband.  Als klant heeft u echter alleen met Bouwbedrijf R.Schepers B.V. te maken en wij zorgen dat de hele planning naadloos op elkaar aansluit.

Om bij te blijven in ons vakgebied bezoeken wij regelmatig beurzen en gaan overeenkomsten aan met leveranciers om voor onze klanten mooie prijzen te kunnen bedingen. Voorbeelden: Poriso blokken, kunststof kozijnen.

Onze eigen woning met bedrijfsruimte is in 2019/2020 gerealiseerd. We kunnen onze klanten weer ontvangen in een representatieve omgeving.

In 2021 zijn we partner geworden van Construq concept bouwen. Prefab woningen hebben vele voordelen op het gebied van bouwtijd, kosten voor de architect etc. Een Construq-woning is een unieke combinatie van houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer . Wij zijn blij onze klanten dit alternatief te kunnen aanbieden. Leuk om te vertellen dat een van mijn eerste werkgevers in de prefab woningen actief is. Wij hebben dus al de nodige ervaring in deze business. 

U kent vast ook diverse one-liners die van toepassing zijn op de bouw: Bouwen is vertrouwen ,  Afspraken moet je nakomen, Kan niet bestaat niet … etc. Allemaal zijn ze van toepassing op Bouwbedrijf R.Schepers B.V.  Het realiseren van uw droomhuis is bij ons in goede handen.

Wij zijn trots op de 3 allround vakmensen die bij ons in dienst zijn. Het kantoorwerk doe ik samen met mijn vrouw, zodat de overhead minimaal is en dat merkt u als klant aan onze gunstige tarieven.

Wij nodigen u uit vrijblijvend te komen praten.

Graag tot ziens,   R.Schepers.

Logo Bouwbedrijf Schepers

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?